Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jahu21 napisał:
trader47 napisał:
Witam
Przy okazji, czy na glomie obowiazuja oplaty, jakie? Chodzi mi o dolny odcinek. Do tej pory znalazlem sprzeczne info.

Hej. Z tego co ja szukałem w necie i co potwierdził mi dziś starszy kolega norek z pracy który też łowi to dopiero od fosy w Sarpsborg w dół bez oplat. Na Agaardselva od autostrady E6 w dół tez bez opłat.

glommafisk.no/fiske/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Kris zapytaj u niego Bogdan 46370881 naprawial kumplowi motor i podobno dobrze zrobil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Lucjan Lucjan
(trader47)
Nowicjusz
Na marginesie rozpetanej awantury chcialem wrocic do mojego pytania . Dzięki jahu21 za konkretna odpowiedz. Rozumie ze powyzej E6 na Agaardselva oplaty, to taka szybsza woda. Czy tam ktos lowil?
A co z rozlewiskiem Vestrannet sa oplaty? Chce polowic w tym rejonie na przelomie wrzesnia i pazdziernika. Gdzie wykupic licencje w okolicach Moss, Rade. Dzieki za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(jaraz)
Nowicjusz
Wczoraj na nocnej zasiadce na Drammenfjordzie wpadł rekinek psi. Pierwszy raz widzialem rybe z powiekami, wrocila do wody, piękna ryba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(jaraz)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Nadzial sie ktos na Glommie na tych skurczybyczkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Zdjec nie chcieli pozwolic bym zrobil,powiedzialem ze to na Polskie forum by uswiadomic wedkarzy jakie obowiazuja zasady niestety ja dostalem 1000 mandatu za brak kamizelek ratunkowych,za szybkie pakowanie po pracy kosztuje, tak czy inaczej potraktowali mnie ulgowo rozmowa zaczela sie od 5000tys
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Dariusz Makowski
(jahu21)
Stały Bywalec
Ja się nadziałem na ich kolegów na Glommie w nocy, zapytali czy wszystko ok? pokazali miejscówkę na łososia i życzyli skittfiske.

ps.Dobrze że nie trafiliśmy na taką nawiedzoną babę jak ta z forum bo byśmy musieli łajby sprzedać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Wiadomosci z rekawa kumpel byl na Oslofjordzie z lodzi i zero inny zas prubowal z brzegu i podobno to samo A jak u was???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok